Kraampjes

Natuurlijk zijn er dit jaar ook weer leuke kraampjes aanwezig tijdens de Serious Dogwalk.
Dus als u bent uitgewandeld of voordat u gaat wandelen kunt u gezellig snuffelen tussen de volgende kraampjes:

 Honderons

Bij Honderons willen we samen werken aan de band tussen jou en je maatje!
We geven op onze binnenlocatie gehoorzaamheidstraining voor pups, jonge honden en allrounders. Daarnaast geven we regelmatig leuke workshops en lezingen, bijvoorbeeld Neusspel of Het verhaal achter de Hondentaal.
NIEUW is ons uitlaatservice Uitlaat op Maat, waarbij de hond wordt opgehaald en terug gebracht bij het opstappunt aan de Zwartevennenweg in Enschede. We laten de honden uit op een omheind terrein waar de honden naar hartenlust kunnen rennen en ravotten.
Mocht de samenwerking een keer niet zo lekker verlopen en heb je hulp nodig bij het veranderen van gedrag, neem dan contact met ons op om te overleggen of we jullie kunnen begeleiden naar een betere samenwerking.
We vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. We zijn in het bezit van diverse certificaten en diploma’s op het vakgebied en zullen er voor zorgen dat onze vakkennis voortdurend op peil blijft zodat we kwaliteit kunnen blijven leveren.
Daarnaast verzorgen we onder de naam i3coaching ook leuke teambuildingsactiviteiten met honden. We zetten hierbij de honden in als Spiegel en die zal je wijzen op de kwaliteiten van jezelf of je team. Daarnaast bieden we ook de workshop Spiegelen met Honden aan om kennis te maken.
Het aanbod kun je altijd vinden op de site Honderons.nl onder de button Nieuws.
Kortom voldoende leuke dingen om eens bij de stand langs te lopen en kennis te maken met ons! Tot 2 december!

Twents Snuitje

In 2012 zijn wij met de hondenboutique “Twents Snuitje” begonnen.
De aanleiding hiervoor was een mailtje uit China met hondenkleding.
Uiteindelijk hebben wij hier nooit iets besteld.
We gaan toch liever voor kwalitatief goede producten en
hebben in de loop der tijd een heel aantal Europese leveranciers gevonden,
die mooie kleding, halsbanden & riemen leveren.
Inmiddels merken we dat er in Oosten van het land toch steeds meer interesse in hondenkleding komt.
Met name door mensen met Franse Bulldogs worden we vaak benaderd voor passende kleding.
We hebben ons hier wat meer op toegelegd.
Voor kleinere & grotere honden hebben wij echter ook kleding.
Daarnaast hebben wij een ruime keuze uit tuigjes in alle soorten en maten.
Op bestelling zijn ook vele jasjes/sweaters/tuigjes/riemen & halsbanden verkrijgbaar.
Graag begroeten wij u bij de Serious Dogwalk, zondag 2 December.

http://www.twentssnuitje.nl

 

Maatje op Poten

Honden worden steeds meer ingezet voor de mens, op verschillende manieren. Door alle mogelijkheden ziet u misschien door de bomen het bos niet meer.
Ik werk niet met een vast ‘type’ hulphond, gericht op autisme, PTSS, enz. Wat doe ik dan wel? Ik luister naar uw behoeftes, en kijk wat de hond u daarin kan bieden. De hond wordt dus geen officiële hulphond, maar een persoonlijke therapiehond. Bij iedere problematiek horen weer andere behoeftes, en ieder persoon heeft zijn eigen voorkeuren.
Bent u geïnteresseerd in begeleiding bij wat een hond voor u of uw kind kan betekenen? Kom zondag 2 december bij mijn kraam voor meer informatie en kijk eventueel op mijn website www.maatjeoppoten.nl

 

Dog Ways

Dog ways verhuurt en verkoopt allerlei soorten hondenpuzzels/spelletjes.
Kom bij onze kraam om een leuk spel/puzzel uit te proberen.
http://www.dogways.ccvshop.nl

Xuux uitvaartcentrum:

Een aantal dierenvrienden heeft de handen ineen geslagen en wil u als huisdier bezitter graag informeren over een waardig afscheid dat ooit aan de orde komt. Een huisdier, of dit nu een hond, kat, konijn of ieder ander diertjes is, wordt steeds belangrijker in onze harde samenleving. Een huisdier is afhankelijk van de goedheid van de mens en wordt volledig overgeleverd aan ons. We geven het te eten, verzorgen het zo goed mogelijk en zorgen dat ze de nodige medische zorg krijgt. Ook het afscheid nemen van ons huisdier is een belangrijke stap. Vaak wordt onderschat hoe erg we ze nog gaan missen. Aan jarenlange onvoorwaardelijke liefde komt een einde. De vanzelfsprekende aai en knuffel is er niet meer. Dat kan best confronterend zijn, niet alleen voor uzelf maar ook voor andere huisgenoten zoals kinderen en overige huisdieren, maar ook voor de buurvrouw, de oppas of de kleinkinderen. Alles wordt toch anders. Een waardig afscheid is een mooie afsluiting van dit leven en dat heeft ieder dier verdiend. Wij als dierenliefhebbers begrijpen dit als geen ander en zetten ons daar graag voor in.
http://www.xuux.nl/

Waar is onze Angel ?

Deze stichting helpt met het opsporen van weggelopen en gestolen honden.
Met een professioneel team en de juiste benodigdheden doen zij hun uiterste best om huisdieren weer thuis te krijgen.
http://www.waarisonzeangel.nl/

Kunstatelier Anneke Jonker

Vaak wordt gedacht dat je aanleg moet hebben om te kunnen tekenen of schilderen. Mijn cursussen en workshops bewijzen het tegendeel! Ervaring is echt niet nodig om mee te doen! Stap voor stap leer je de grondbeginselen van het tekenen en schilderen. Door het te doen, leer je de materialen kennen, daardoor durf je weer meer en zo ontwikkel je al snel een eigen stijl.

http://www.annekejonker.nl

Loterij :

Natuurlijk is er net als voorgaande jaren weer een loterij met leuke prijzen.
Loten zijn 1 euro per stuk en 6 voor 5 euro.