Wie zijn wij?

Naomi Cipriani-Booy

Mijn naam is Naomi Cipriani-Booy en heb samen met Anouk de Vries Serious Dogwalk  opgericht.

Ik ben geboren in 1987, ben moeder van twee kinderen. Ik ben van huis uit opgegroeid met dieren en om mijn dierenliefde te delen met mijn gezin, hebben wij een hond genomen genaamd Luna (Amstaff).

Er bestaat in de wereld zoveel dierenleed omdat veel mensen niet weten hoe ze met dieren om moeten gaan. Vandaar dat ik het een mooi initiatief vind om te gaan wandelen voor stichtingen/dierentehuizen waar je van weet dat men er alles aan zal doen om deze dieren toch nog een fijn leven aan te bieden.

‘De betrouwbaarste maatstaf voor de beschaving des harten bij een volk en een mens is, hoe zij de dieren beschouwen en behandelen´ ― Berthold Auerbach

Na veel wikken en wegen heeft Anouk in 2016 besloten om te stoppen met het organiseren van de Serious Dogwalk.  We hebben prachtige dingen kunnen doen voor veel verschillende goede doelen en we hebben een hele fijne samenwerking gehad.

Onze Vrijwilligers

zonder hulp van vrijwilligers kunnen we dit evenement niet organiseren.

Onze vrijwilligers bieden wij een super leuke ervaring, waarbij gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens de Serious Dogwalk. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen.

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen.

Wil jij ook een plekje in ons vrijwilligersteam? Neem dan contact met ons op via mail seriousdogwalk@gmail.com